RUSSEBUKSA MI

Russetid, u will be missed. <3

NATT TIL 17.MAIVar voken hele natten til 17.mai så istede for å dra i russetoget i byen, låg jeg rett og slett å sov, haha. Klokka fire var det middagsmat på Sunde, og da valgte jeg rett og slett å droppe den skittne russeboksa og tok heller på meg finstasen, og steike det så deilig!!

DAG 14Sjølvfie sjølvfie sjølvfie <3

Denne kvelden starta jeg borte hos Sunniva hvor vi tok denne jævlige knuten:RUSSEKNUTER PÅ MOA

TUNESET DAG 6

DAG 3 - TENNFJORDEN

DAG 2

NATT TIL 1.MAIHadde en knallbra kveld hos Veronika i går, med alle mine løvleii people. <3 Fikk dessverre ikke oppleve Aksla da, tahah.

BADING FØR 1.MAI

Hallaisen!! I helga som var samlet vi oss en liten gjeng borte hos Embla, som da skulle hoppe til sjøss for få oss en liten knute i russelua, og her har dere da ett lite bildeshow fra opplevelsen. <3For å komme oss ned til denne fine brygga og sjøen vi skulle uti, så tok vi snarveien ned gjennom helvette, haha. Med meg som den første prøvekanina nedover, trakka jeg rett i myra, og sparte resten for den lille fiaskoen. Jaggu kor flott, hæ? Splitter nye converse og greier.

Jeg var som ett selvfølge den første uti, og det var ikke liiiite hvor kaldt det var heller da, brrr...Og så plutselig bare finne dei andre ut at dei heller vil til fjøra for å bade der..Så da gikk jeg nå der jeg da, med en varm fot med sko og en anna fot som fryst ispinne, haha.Da endte vi opp her, hvor resten endelig la seg uti og fikk det overstått. Så tusla vi oss inn til Embla igjen og hadde storfest, hihi.

THE END
. <3

RUSSEDÅP17. APRIL - Torsdagsfylla og russedåp på Vega. Tsjoheii, og skål for en god kveld!! 

BURSDAG OG RUSSEBOKSEMEKKING11. APRIL - Jentegjengen samlet oss hos Malin for å mekke på russeboksene våre, og fysøren for ett styr det var, haha. 6 stk jenter som skulle stryke på sett med bare ett styrkejern, perfekt match altså. Jeg ble heldigvis ferdig med mitt, så har jeg det overstått. Torsdag som kjem skal jeg også døpes, og OM jeg gleder meg til russetiden nå, wiihh.

Det var også bursdagen min i går, og jeg fylte hele 19 år, tsjoheii. Bare 1 år igjen av "ungdomsstadiet" mitt no, shiit. Aldri om jeg vil bli voksen, blæh. Forever young. <3 Fikk vertfall en kjempedeilig brownieskake med beste Sunniva og en flott gave i tillegg, kjempekos. Så skal jeg se om jeg får til noe ordentlig bursdagsfeiring senere, hihi.Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits