JULELYS I MITT HJERTE

Fysøren hvor fint det var å gå rundt her på mørke kvelden. Nydelige julelys. <3 

AMALIE 18ÅR SELSKAPPå fredag som var hadde Amalie bursdag og feiret dagen sin ved å invitere oss girlsa på deilig mat og filmkos. Kjempekoselig kveld! <3Antrekket mitt for kvelden. Forelska i dette skjørte her, aaah. Den er så deilig i stoffet, vil bare gå i den hele tiden. Fra GinaTricot. 

EGONDATEI går inviterte typen min meg ut på egondate, og jeg må bare si jeg koste meg gløgg hjel. Elska den gutten <3  Aghh, denne burgeren var så god!! Yummeh in mah tummeh.Og her er da kveldens antrekk, ahah. Superdupercredz til typen for de beste bilda everr.  Og om noen lurer på hvor de råfine plaggene mine er fra, så er jakken fra Urban og skjørtet fra Gina. Forguder disse to plaggene!!Kjekkeste kisen i gata. <3

BURSDAGSFESTHohohoyyy, masse liv og røre fra forrige helgs bursdagsfest hos Malin, hvor ho og Markus feiret ilag. Hadde de kjempekjekt med masse herlige mennesker. <3 For engangs skyld hadde jeg faktisk en flott alkoholopplevelse, haha. Og så ble det første turen min til byen gitt, litt stas det også da, selv om det ikke er helt min greie. Men i helhet storkoste jeg meg delux!! Bursdagsbarnet Malin sin piccollage fra insta, loveit. <3

KRABBE KRABBE KRABBEKLOVar med typen og drog opp krabber her en dag, i nydelig fint vær. Men ble dessverre ikke noe mat på oss, buh.. 

LOVE TRIANGLE

SKULL

HEIA BLOGGEN! Tenkte å bare komme med ett lite pip om at jeg fortatt er i livet. Over en uke gamle bilder, hoho. Typen ville så gjerne ha bilder av meg og den kule hodeskallen min, tsjoheii. Bare tull og tøys på meg, trives best bak kameraet hah. 

THIS IS HALLOWEENLes mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits