TODAY16. OKTOBERPå torsdag var jeg med lillesøsteren min opp på gravstede for å tenne lys hos gamle kjente. ♥ Utrolig fint å gå ute nå på høsten synes jeg, begynner å merke at det nærmer seg vinter nå. WIII. På veg heim igjen stakk vi innom butikken for å kjøpe oss julebrus og julekaker, nammis. Så koste vi oss med julefilm når vi kom heim, og fikk foreldrene våra til å følge med også. Det var så utrolig koselig, er så klar for jul!! 

BARNEPASS

God dag i stugon!! Er seint ute med blogginga som vanlig, haha. På onsdag var jeg vertfall med Petter og passet onkelungene hans. Hadde det kjempekoselig med både kveldsmat og filmkos, goodiie goodiie. Sjekk ut hva tullingen nesten klarte å rygge bak på da, driiitbra jobba. Credz. 

JOBBSELFIESDENALLERBESTEOCTOBER

PYJAMAS ALL DAYHadde det kjempekjekt med selvutløseren tideligere i dag jeg ja.. Lekkert forsøk jeg gjør her med å stå på henda, so proud.

JAGUARSJIRAFF ENHJØRNING

SOMMERDAG I OKTOBER

SK8ERBOY AT NIGHT

FEST HOS VEGAR

Var på fest hos en kompis i september som jeg kom på no at jeg hadde litt bilder fra, haha. Var i hybelen hans med en gjeng av venner, og hadde det helt supertt. Jeg er ikke så glad i å måtte reise langt og betale for å komme inn på en fest, hvor det i tillegg kanskje bare er en haug med fremmede folk, og vi ikke en gang får klart å snakke sammen fordi musikken er for høg. Har opplevd nok tilfeller av dette. Små hjemmefester med kjente venner og ett snev av nye fjes er midt i blinken for meg, wihuu. I tillegg må jeg kunne gå rundt å danse som en tulling uten å bli nedglogg og sett på som mental. ♥ Ikke at jeg bryr meg det grann hva andre mennesker som ikke kjenner meg tenker om meg da, men det er ganske grett å måtte slippe dem.
SIDEN SIST...

Heija! No har det gått en hel måned siden jeg har blogget (bortsett fra forrige innlegg så klart douh), og det fordi jeg rett og slett ikke har hatt tiden til å sette meg ned med det. Blitt skikkelig busy lady, haha, neeeida. Så for å komme inn i dinne "bloggmodus"-greia mi igjen, tenkte jeg å lage ett innlegg rundt hva jeg faktisk har drevet med i det siste. Så altså er ditte ett innlegg som viser ett lite innblikk i mitt kjempetravle og innholdsrike liv. Enjoii!!Jeg har da siden sist jobbet en hel del, siden jeg i august startet som lærling i en barnehage. Så fra rundt 08.00 til 16.00 i hverdagen min har jeg altså vert på jobb, hvor jeg så langt stoortrives!! Jeg elsker å jobbe med barn. De kommer med så mye glede og læring, og det skjer noe nytt hver eneste dag. Koser meg gløgg ihjel!Jeg har vert mye sammen med Petter og kost meg med det. Har begynt å lest boken "En mann ved navn Ove" på grunn av han, og jeg har blitt ganske så fascinert av den. Det er, tatt fra baksiden av boken: "en humoristisk og varm historie som samtidig sier noe viktig om oss selv og vår tid". Er ikke ferdig med den enda, men jeg kan sterkt anbefale den videre.Jeg har rukket å vært litt av hvert av "syk", og kan si meg gaaanske så lei av det... Jeg har også fått tatt litt sol for ikke å minst holde på brunfargen, men også for å holde motet oppe no når kulda og mørka begynner å snike seg innpå og ta over sinnet mitt. Har heldigvis fått meg nytt og flott ulltøy som skal holde meg varm gjennom denne tiden, og kjøpt meg en kjempenusselig enhjørningbamse til å passe på meg. Og siden jeg har vert en del med snilleste Petter, så har han kjørt meg fram og tilbake en god del så jeg har sluppet å ta buss til og fra jobb, og jeg er sååå takknemmelig for det!!


 
Her er også litt bilder fra en grå og tidelig søndagsmorgen der jeg sto opp halv åtte for å gå ut i hagen å lufte Molli. Det er så utrolig deilig å sitte ute i stillhet, slappe av og bare nyte øyeblikket. Så utrolig harmonisk, haha.

Og deeet var det jeg hadde å komme med fra den siste tiden. Peace out!

HÅRFARGINGSiden sist jeg oppdaterte her på bloggen så har jeg faktisk fått rukket å farget håret mitt. Har ønsket en mørkere farge på håret i sååå lang tid, og fikk meg ENDELIG til å gå ut på frisøren og få det gjort. Wohoo!! Er kjempefornøgd med resultatet.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits