AVSKJEDSFESTT

HEJJJHOOYY IGJEN!! I går var jeg på avskjedsfest hos Ingvildsøøtaaa og litt bilder ble det gitt. Øverste bilde stjelte jeg fra Ingvild sin insta. Ble kjent med noen kjempeherlige jenterr!!
<3

MOATUURR MED GIRLSA

Hejjyoo!! På torsdaaag var jeg med kulaste jentegjengen min på Moa, woooiiwooii. Shoppa en hel del, opssi.KVELDSTUR

Nå har jeg nettopp kommet heim fra en liten kveldstur helt alene. Det er noe helt spessielt å gå tur ute når mørke begynner å nærme seg, og da mener jeg på den gode og avslappende måten. Jeg elsker det øyeblikket når det er så mørkt at gatelyktene slår seg på og man kan se små lys overalt i mørket. Det øyeblikket før det blir helt bekmørkt, der man kan nyte synet av en halveis mørk himmel og en halveis opplyst blå himmel. Gjerne sette seg ned å se på at sola går ned, og det kommer fram helt utrolige finer farger. Så heldig var ikke jeg i dag, men jaggu det var utrolig fint å være ute likavel.

Jeg tok med meg ett av min brors gamle rullebrett på turen, det ligger som regel bare å råtner. Det er nok ett dårlig brett, men så er nå jeg ikke noe god på rullebrett uansett, så hva så. Trilla rundt som bambi på glattisen jeg, med hendene veivene rundt meg, men who cares. Jeg tok meg helt ærlig til å gå for det meste uansett, haha. Turen gikk ut til en strand her i nærheten, som heter Sandvikfjøra. En utrolig fin plass, som jeg ærlig burde dra til oftere for å nyte. Den er full av steiner, noe som jeg liker veldig godt. Også er ikke den så lang heller, så da kan vesle late meg faktisk orke å gå fram og tilbake på stranden.

Jeg virkelig trengte dinne turen. Bare meg, helt alene på en fin strand. Eneste lyden jeg kunne høre var de små bølgende som slo inn mot land, og den lyden kan jeg ikke annet enn å elske...

TYV

Måtte bare stjele disse to bildene fra >Frida< sin blogg, dei var så søte hihi. ^.^ Hope u don't mind.

GHETTOJUNGEL

Thhahahahahaahahaah, se på dissa to stygge sveklingane mine da. Flira så sårt. Hihi, neeida.

DAGEN I BILDERR

KJÆRLEIK

FILIPPINENE

Hallaiiseeen!! Hadde egentlig tenkt å legge ut en haug med forskjellige bilder her fra Filippinene når jeg kom heim, men så har det seg slik at dataen min bare plutselig bestemte seg for å dø på flyturen heimover. Derfor er nesten alle bildene mine derfra bortevekk, og det har siden då vert litt dødt på bloggen siden jeg ikke har min egen datamaskin å blogge fra.... MEN jeg har bittelitt bilder derfra som jeg hadde lagret på telefonen min fra insta. Tsjoheiii! 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits