FILIPPINENE SÅ LANGT

Hallaisen! No er jeg i Filippinene, hvor jeg har vert siden onsdagskveld. Filippinene ligger seks timer forran Norge, så når jeg poster innlegget nå er klokken 10:50 her. Jeg er her nede sammen med familien min, og bor hos noen vi kjenner her nede, ganske greitt. Har bare vert her i to hele dager og startet på dag tre no, men det føles ut som jeg har vert her en evighet. Gleder meg til å komme hjem til gode og trygge Norge allerede, er så mye jeg savner der og er så utroolig takknemlig for. Er ikke hjemme før sånn 28-29 Juli, så har en god stund her nede som jeg får prøve å gjøre det best ut av.I dag vokna jeg opp i femtida, tusla ut på verandaen og fikk så chatta litt med kjæresten min før han la seg for natta hjemme i Norge. Hittil så driver jeg bare å vokner hele tiden på natten, enten det er av at aircondision slår seg på, eller at hundene og høna utenfor tyter og bråker.

Siden jeg ikke hadde så stort å gjøre når jeg satt på verandaen helt alene, og sikkert var den eneste i huset som var våken, tok jeg like så gjerne en haug med bilder av den fine morgenstunden min. Utrolig glad for at jeg bestemte meg for å stå opp og gå ut en tur, det skal være sikkert. Nydelignydelig!!


Jeg har såklart også noen andre bilder fra tiden jeg har vert her, haha. Her på bildene under sitter jeg inni en sort trehjuling, ikke vet jeg hva dem blir kalles. Det er en sort boks som er festa til en motorsykkel, og slike driver dem å kjører rundt med overalt her. Utrolig kjekt å prøve ut jaffal!
På bildet nede til høgre regner det ute, for akkurat no når vi er her er det såklart regntid her. Så da kan de både småregne litt nå og da, og så helt ut av det blå kan det begynne å pøsregne. Utrolig kjipt med så uforutsigbart vær.. Småregnet er utrolig deilig å gå ute i da, myyye bedre enn norskt regn, hah.Og no har jeg sutte alt for lenge med ditte innlegget, for alle folka er nede å spiser frokost untatt meg, wops. SHALLABAIS!

SUNNIVA SIN BURSDAGSFEIRING

GRILLKOS PÅ STORHOLMEN

HEJJHEJJ ALLIHOPA!! Må si jeg ikke er så spesielt flink til å oppdatere her, nesten alle bildene jeg legger ut kommer i innlegg sånn tuusen år etter jeg har tatt dem. Så disse bildene er fra den 1. Juli, når jeg, Petter og Frida var ute på Storholmen og grillet. Skulle egentlig klappe geiter, men dem hadde visst stukket av og svømt seg en tur iguess.. Ikke så kjekt akkurat det, men det var nå kos å være der uansett.VENNINNEKOSHallooeeen bloggen! Rett etter sommerferien startet blei det en liten samling borte hos Malin, hvor vi feira skolefri og fikk en kjekkfin start på sommerferien sammen. Kosa oss med grillmat og masse gosnacks. Koskos!

21.06 - SØVIKA FESTLIGHETERLes mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits