GOT MY CLOUDBERRIES ONROADTRIP TIL BYEN

Solbriller Shadyfruit || Topp CalvinKlein || Klokke DanielWellington

ADIDAS SOCKS*
Kjøpes her: 
junkyard.no

ST. HANS

Feiret santhansaften i helgen som var, med å ta en liten fest og se på Slinningsbålet i byen. Koselig kveld med søte folk. <3

BLACK & YELLOW

 || Topp & truse CalvinKlein || Skjorte Carlings  || Solbriller Shadyfruits ||  Sokker Adidas ||TERAPI I SOLSKINNSHADY FRUITSHeiheii! Tenkte å vise fram de nyeste babyene i hjerte mitt, nemlig mine shadyfruits-solbriller. Agghhh, se på desse herlighetene da!!

Aldri sett diggere solbriller før, TUSEN TAKK til Michael Reier for å ha mekket sammen ett så deilig solbrille-brand. Desse kommer soleklart til å bli de mest brukte solbrillene mine denne sommeren, og kanskje like så året rundt. Rett og slett fantastiske!Bare sjekk ut annanas-detaljene på denne lekkerbisken, går de ann å ikke falle pladask for de?
I tillegg kommer solbrillene levert i de flotteste eskene jeg har sett, helt rått.Cool Blueberry ||  Cloudberries

Trykk på navnene for å komme rett til desse, eller gå til shadyfruits.com.

FOREVER A CHILD"I'm an adult, but more like an adult cat.. Like someone should probably take care of me, but I can also sorta make it on my own."

to be loved
<3

ÅLESUND LIVE - FREDAGEN

Heiii alle fine! Helgen som var nå nettopp var det duket for Ålesund Live festival i byen, og da måtte nå jeg og vennegjengen hive oss på. Har ikke så veldig mange oppegående bilder fra helga akkurat, men har klart å skrapet sammen en liten del som kunne vises på bloggen, haha. Disse bildene er bare fra fredagen, siden jeg på lørdagen var litt mer tilstede og glømte helt å ta bilde. Beste helga jeg har hatt på ei stund nå, og gleder meg til flere utover sommern!! Wiiiih. <3Skåååååll alle herlige!!

Flott fredagskveld med flotte jenter. <3

SUNDAY IN BED

VASSETVANNET6. Juni - Gikk rundt Vassetvannet med mine to kjære Sunnive og Embla. <3Avsluttet turen ved Tusenårsplassen slik Sunniva kunne hoppe på siste bussen heimatt. Fornøgde jenter etter en velykket tur!

NIKE ON MY FEET


DEN HEMMELIGE HAGEN

Jeg har alltid vert glad i å tegne og fargelegge, så når denne boken ploppet ned i postkassen min for bare to dager siden kunne jeg ikke annet enn å smile. For ei flott fargeleggingsbok!! "Secret Garden" laget av skotske Johanna Basfords er solgt én million eksemplarer på verdensbasis, og det med god grunn. Her kan du virkelig la tankene vandre, og bare sitte i stillhet med kreativiteten. Alt av stress fra hverdagslivet blir rett og slett borte når du sitter å fargelegger. Det er virkelig en form for terapi, og jeg ELSKER det!"Den hemmelige hagen er fylt med detaljerte og fortryllende motiver som bare venter på at du skal finne frem fargeblyantene og slippe løs kunstneren i deg. Mor deg også med å lete frem alle skapningene som har gjemt seg innimellom på sidene." 

SMOOTHIE BOWL

WAKEBOARDING27.05 - Var med kjæresten og Phillip for å se de stå på wakeboard.

LACE BRA & RIPPED JEANS

 

LERHEIMSKAIA

- Ett lite tilbakeblikk til 11.mai, hvor  disse unblogged bildene da ble tatt.

Fin utsikt og en sliten kjæreste i gobilen sin. <3

OPI NEGLELAKKBlir glad av disse fine fargene!! Det er ikke lenge jeg kan gå uten neglelakk før jeg føler meg stygg og naken på hendene. Føler meg automatisk mye freshere og finere med. Har brukt desse en god stund nå og kan ærlig si at jeg ikke har vert borti bedre før. De er superduper å påføre og gir ett fantastisk resultat.Fargene er så superfete, elsk elsk elsk. <3 Denne neglelakken er litt dyrere enn de jeg har brukt tideligere, men er SÅ verdt det.Disse kom i posten no nylig, godt å ha noen basicfarger i samlingen min igjen.

Ett lite tips for at neglelakken skal holde seg lengre er å beholde dem i en hylle i kjøleskapet. Hadde det problemet før at lakkene mine etter en stund blei helt ræva å bruke, og jeg bare måtte kjøpe nye hele tiden, men nå har ikke jeg det problemet lenger. Så, ett lite tips!!Alle neglelakkene er kjøpt hos styleconnetion.no.

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits