ANKOMMET BULANDET

To bilder fra når vi ankom Bulandet på onsdagskvelden. Fyflaaate hvor fantastisk fint det er der når sola går ned. Elsker det!! Resten av bildene er fra morningen etterpå, hvor jeg mekka meg honnikorn og kosa meg i senga med dinne utsikten, hihi.FØRDE BY

Heiiyoo!! Tidelig på onsdag startet den lange ferden ut til søskenbarna mine på Bulandet, hvor godeste Malin hadde invitert oss til konfirmasjon. Når vi kom til Førde hadde vi god tid til overs til å spise mat og bare slappe av der ei stund. Vi satt oss ned langs en fin elv, mens jeg stappet i meg både is og en deilig frukt/bær-salat. Vi hadde også tiden til å gå oss en tur i fineværet og se oss rundt. Kjempeflott plass akkurat der vi gikk, så litt bilder måtte jeg såklart ta.

KOM FORT, KJÆRE SOMMER!!

Forrige mandag sov jeg over hos typen, og når jeg voknet på morningen litt dårlig bestemte jeg meg bare for å droppe skolen og sove videre. Senere på dagen voknet jeg til helt tomt hus og nydelig vær ute, så da ble de solings ute på verandaen med godaste Mollyvoffsen. Utrolig deilig morgenstund, og gaahd for en sommerfølelse jeg hadde. Kjenner jeg begynner å bli skikkelig klar for sommerferie no, og gleder meg noe sykt til å bli ferdig med alt som har med skole å gjøre.

17 MAIHeiijjsann og hoppsann!! Natt til syttende mai var jeg og to gode veninner ute på russefest i byen, tsjoheiii. Siden dette var ute, endte de med at vi gikk heim litt tidelig pga pissregn og såg ut som nokken dass alle sammen. Utrolig festlig var nå det jaffal!

Selve syttende mai i går tilbringte jeg med familien og kjære kjekkasen min. Jeg måtte mot min vilje bli med på båttur ut til Trandalen for å spise middag. Dette endte med en nokså småsur meg, men jeg hadde likevel en ganske koselig tid sammen med kjæresten min som heldigvis ble med. Det ble ingen ordentlig syttendemai på meg siden det ikke ble tog, bunad eller den standarde is-spisingen. Menmen, vi har alltids neste år.

Over og uuut, og takk for meg!! Shallabaiiz.

11 MAI - 1 ÅR OG 2 MNDTALK GEEKY TO US

DE BERØMTE FACEBOOK-BADET

Heeeija ♥ Akkurat nå satt jeg meg nettopp ned i senga til typen, etter litt ryddetid på rommet hans. Tenkte så jeg kunne prøve å oppdatere her litt, etter en god stund fravær. På tirsdag dro jeg ut til Embla og fikk tatt det berømte facebook-badet, noe som forresten har vert det eneste som har svirret rundt på facebook i det siste. Må ærlig si jeg er ganske lei, men jeg hadde ingen planer om å gi fra meg noe penger til søstern nei. Uansett så syk som jeg har vert i det siste, var jeg faktisk gira på et forfriskende bad i sjøen. Når vi kom ned var jeg redd jeg kom til å pingle ut først, men så kom kameraet på og det var bare å hoppe ut i det. Jeg ble så værende hos Embla en god stund før jeg dro hjem igjen. Alltid kjekt å få litt kvalitetstid med dinne snuppa, er så altfor sjeldent det skjer.
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits