BILDEDRYSS FRA MANDAG


MEOW MEOW MEOW

~ I L O V E Y O U ~


 
"Love is handing someone a gun and letting it point to your head, believing that he won't pull the trigger." 

- Spongebob Squarepants

For me, there is only you. Kiss me and never, never, never let me go.

BURSDAGSANTREKKMagetoppen min er fra Bikbok, og smykket er bursdagsgaven jeg fikk med kjæresten ifjor, kjøpt på Aseco Amfi Moa.

BURSDAGSFEIRING!

Heeija!! På lørdag hadde jeg og Tysse bursdagsfeiring i lag hjemme hos meg, som jeg godt kan si varte helt til dagen derpå, hah. Noen for iløpet av kvelden, men det var flere som overnattet. Jeg er vertfall veldig glad for alle som gadd å ta seg turen for å feire meg og Tysse, og håper alle koste seg godt. Det gjorde jaffal jeg!!!11 APRILHeyy yoo!! 11 april hadde ho jenta her bursdag, og den første tanken til folk når noen har bursdag er da å feite opp heldige bursdagsbarnet. Så allerede til frokost og skolemat dytta folk alt av godis, sjokolademuffinsa og kanelsnurra langt ned i kjæften på meg. Ikke at jeg skal klage da, tvert imot stortrives jeg med det!! Kjempegod start på dagen min.Så var det bort til Sunniva etter skolen for å bli enda mer feita opp. På bildet har vi Malin og Embla snoppene mine. ♥ Her ble de laget yummi tacos til oss, og de ble servert godis, fruktfat og en liten dæsj klissete muffins fra Malin, haah.Det blei også mekking av bursdagsgave til Tysse som jeg feira bursdag med dagen etterpå. Den heldige jenta fikk seg pimpa rosa barbie bil med krone, fjærsjald og penger til!! SO JELLYY.

Her fikk ei blåse ut lys og ønske meg noe hemmelig for meg selv, hihi. Goingane sang også bursdagssang til meg!!

KAJAKK

Jeg var med eldste brodern ut på kajakktur en dag forrige uke, og de for første gang i mitt liv. Var skikkelig skeptisk når vi gikk på veg ned til nauste, og var sikkert på jeg skulle dø, men neeida. Gikk lett som bare det, og stoorkoste meg. Kjempedeilig å bare ro rundt og se på fine sola som gikk ned. Skal definitivt bli med på flere turer!BÅTTUR MED DEI BESTE

Helloo i luken!! For ei stund tilbake kom Tyssa mi på beøsk når jeg var borte hos Petter, og da kjørte Petter oss like så godt ut på en koslig bauttur ut til meg. Alltid så kjekt å se ho tvillingtuttaa her, solstrålen minEN SMAK AV SOMMER

Hallooisen! Dinne dagen har bare vert så himmla deilig fra start til slutt. Jeg var i det topphumøret allerede når jeg kom på skolen, noe som er heelt nytt for meg. Satt halve dagen og gjorde nesten nada, utenom å få pugga litt til ei prøve. Så fikk vi mekka oss litt vaffler før matifri, gratis food wooowh. Stressa meg så gjennom noen samf oppgaver for så å fyke på bussen to timer før vi egenltig skulle. Det å få fri halv ett på en sååå fin dag er bare helt sick deilig. Jeg og Malin skulle så på Moa for å møte noen veninner, men måtte først stikke innom ho en rask tur. Her fikk jeg da kose meg på rommet hennes hvor jeg fikk tatt meg litt selfies i de så jææævla digge speilet hennes. Jelllygirl right here.Jau, og så skulle vi som sagt på Moa da, men pga bussruter og anna shit sto vi bare å somla rundt på busstoppet i en evighet. Det endte med at vi stakk å kjøpte oss is og satt oss ned og nytte fineværet til typen min kom med bussen for å møte meg. Jeg og typen stakk da heim til han, hvor de ble plutselig ble til at vi skulle ut på fisketur i søte robåten.

Han bastarden her fikk forresten napp, og valgte å gi den til stygge måsane som bor på holmen borti her, heldigrisar as.

Etter en god stund ute i fineværet stakk vi inn og de ble bestilt pizza. Fikk kosa oss litt ilag med film og pizza før typen plutselig sovna, nedtur delux. Nå ligger han fortsatt fint ved siden av meg mens jeg har sett på enda en film alene. No skal jeg prøve å få sove litt slev, så da sier jeg peace out og takk for meg!!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits