FJELLTUUUR

Det har vært utrolig fint vær her den siste uken, så da ble de i går på tide å fyke på fjellet med noen veninner. Hadde utrolig godt av å gå på fjellet kjente jeg, kondisen er heeelt på tryne. Jeg synes egentlig det er ganske kjekt å gå på fjellet, folk burde få meg med ut oftere. Vi gikk bare opp til Rollonhytta, og satt oss ned der for å grille pinnebrød og pølserr. Kjempekoselig!!

Jeg har også to fine bilder jeg stjelte fra snuppene mine, Malin og Sunniva. Vi er nokke utrolige fine fjellgeiter ja.

BALLOONS

Heiiiheii hallo i luken!! Forrige lørdag fann vi disse fine ballongene sittende triste og alene på en benk på Moa, så da tok vi dem like så godt med oss hjem for en koselig aften borte hos Tysse. Pressa oss godt inn i bilen gjor vi, mye kos å få.Vi mekka oss også gooode skillinsboller når vi var der, numnum.Pizout.

1 ÅR MED GUTTEN MIN <3

Gutten som er både min kjæreste og bestevenn. Gutten som respekterer meg og som løfter meg opp.

Gutten som
får meg til å føle meg trygg.
Gutten som tørr å dumme seg ut forran meg, og alltid kan få meg til å le.

Gutten som vet når jeg har en dårlig dag, spør meg hva jeg tenker og klemmer meg tilbake enda nærmere.
Gutten som
gir meg klærne sine så jeg kan bruke.
Gutten som blir sittende oppe sent på natt og deler tanker med meg.  

Gutten som bruker "når" og ikke "om" når han snakker om fremtiden med meg.

Gutten som får meg til å smile uansett hva. Gutten som lar meg dulle med håret hans og kose så mye jeg vil.


Gutten som får meg til å føle meg vakker. Gutten som gjør de søteste ting for meg, og gir meg kyss ut av de blå.
Gutten som
får meg til å føle at jeg er den eneste jenta i verden. Gutten som holder meg ved sin side uansett hva.

Gutten jeg vil tilbringe resten av livet mitt med.
E elska dej, Petter Amandus Giske.

LATCH

 

MANDAGSKOS

Hallaiisen søtknupper! Følte meg lettere syk på skolen i dag, men det går jaffal bedre akkurat nå. Vet ikke helt hvor det kommer fra, men har i det siste hatt en del hodepine, ikke greit.. Har skjært meg opp litt gofrukt av den beste slags, appelsin og kiwi, YUM. No skal jeg så legge meg godt til rette i senga med nammisen min og kose meg med adventuretime på tvn.


Mekka meg ett smittende smil, ahah.My lovely criib! Dette er hvor jeg tilbringer mesteparten av tiden miin, haha, nonlifer delux. Er det noen der ute som trenger en buddi å dra seg med på ville eventyr, kontakt meg asap, jeg trenger det virkelig.Joojay, god mandagskveld videre! Seeya.

HAVE YOU EVER..

Have you ever just looked at someone and thought, "I really love you".
They're just talking or humming og watching a movie
or reading a book or laughing or something,
and there's something about them in that moment that makes you think,
"I just really love you".

DREADLOCKS

Er de noe jeg seriøst har på hjerna for tida, så er de dreads. Jeg har blitt helt hodestups forelska, åh offf... Hadde jeg hatt tolmodigheten nok og greid å tatt på meg de ansvaret å passe på dreadslocka, hadde jeg bedd noen kommet å lage de på meg asap. Like gaawd, jaa!! Bare seee på bildene her da, er ikke de bare rått!?!? Også spessielt med perler og skjell i, ge.

DAGENS KLEDNING #040314

Godkveeld i stuugoo! Her er da dagens kledning tatt med verdens beste webcamera, tsjoheiii. Jeg vil ikke fremstå som en tyv eller noe, men halve antrekket er ikke av mine egne plagg engang. Gensern er lillesøstern sin og er fra Zara, om noen skulle lure. Skjorta og klokka har jeg lånt av bestetypen, hihi. Elsker å kunne tusle rundt i klærna hans!!


 

ROLIG MANDAG

Heiheii allihopa!! Jeg har en så travel hverdag at jeg ikke har tiden til å blogge hele tiden dessverre, mahhaha..

I dag var jeg så trøtt og sliten at jeg snudde halveis på veg til skolen og tok meg turen heim igjen. Har fått tiden til å sove og slappe av, noe jeg virkelig trengte kjenner jeg.  Er ikke så ofte jeg får vært alene og bare meg for tiden, og for en person som er veldig glad i litt alenetid når alt blir stressende rundt meg, var det utrolig godt å få ta igjen den tiden nå.

Lagde meg en utrollig deilig smoothiemix som jeg kosa meg med mens jeg sått og surfa rundt på weheariti og tumblr, gosidene mine. Føler halve hverdagen min går ut på å geeke meg innpå de to nettsidene, hha.Så har jeg tilbringt dagen i senga for å ta igjen nattesøvnen min og bare slappet heeelt av med serie og boklesing.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits