TILBAKE I FØRSTEKLASSE

Heiiiyoo. Onsdagen min gikk ut på å være i prakis på barneskolen, hvor jeg nå har startet i føresteklasse igjen, tsjoheei. Det er så utrolig gøy å være utplassert, jeg stortrives slik med barna. Det har vert en utrolig deilig dag! Elsker hvordan de nærmer seg mer og mer til vår, og jeg merket de sååå godt når jeg gikk heim igjen fra praksisen. Var ute på butikken etterpå og bare måtte kjøpe meg en is, thih. Vår og finevær, komkom! :D

SUNN & SPREK DAG

ALOHA. I dag fikk jeg pga fridag sove helt til klokken to, og fyyy det hadde jeg utrolig godt av etter bare en timers søvn i gårnatt. Våknet så uthvilt at jeg faktisk ikke ville ligge å senga å drøye den, var oppe og hoppet med engang. Bestemte meg for å lage en god og frisk frokost for en gangs skyld, namnam.

Rett etter frokosten spurte søstern om å bli med å trene, og jeg joina. Like what?! Jeg trener så alt for sjeldent, og dinne gangen kjente jeg de så jævli på meg at de var lenge siden sist. Aldri vert så sliten og svett av trening før, gawd. Utrolig deilig var de da! Ble kjempeglad og fikk energi av bare å gå inn på treningslokalet. Må si meg stolt av at jeg tok meg turen, hah.Jeg og apen tok oss en banan etter treninga, yummeeh. Nussnuss til alle søte der ute :3

2kool4skolHallaisen i luken fulkz!! Her ser dere skolelyset selv som er kjempeglad for å være tilbake på skolebenken, wiihuuuu.
Første skoledagen etter vinterferien gikk ut på å halvsove gjennom hele dagen og ikke få med seg en dritt av hva som ble sagt og gjort. Fikk tatt meg tida til å se på både pll og sutis, to episoder som er  40min lange. Vil si de var en produktiv dag.Vi fikk også svenskegodis med snillaste lærern i dag. Da kosa me oss vettu, ingenting å klage på.

TB - KRETA 2012Palmer. Skyfri himmel. Strender. Solnedganger. Saltvannshår og krøller. Fregner. Barføtt. Varm sand mellom tærne.Søskenkjærleik.Her har dere meg og lillesøstern som lager fine minner. Steinsviksøstrene er de kulaste babesa ever.Disse bildene gir meg så mye glede, aagh. Jeg blir så lykkelig av sommer!! De å få farge på kroppen og gå rundt sminkeløs er den deiligaste skjønnhetspleia huda mi kan få. Også de å vokne opp tidelig på morningen fordi de strømmer inn sol og varme i rommet, og de å faktisk kunne gå ut av huset etterpå i lettkledde klær uten å fryse.  Åhplis, få på sommer eller noen ta meg med til syden asap. Jeg er så klar som de går ann!!!

SØNDAGTilbringte søndagen og siste dagen av ferien sammen med gokjæresten min, Petruuuus. Her ser dere den fantastiske luksusen jeg får når jeg er på besøk der. Frokost på senga, pannekaker til middag og til slutt kveldsmaten. yÜm yÜm.THIS LIFE IS YOURS


Look at you. You're young. You're scared. Why are you so scared?
Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring about what other people think.
Wear what you want. Say what you want. Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it.
Go out for at drive at midnight and forget you have work the next day. Stop waiting for friday.
Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets.
This life is yours.

 

TB 13.02.14 - SKOLEWEB

 

Jeg fann disse bildene på webcam'en min i natt, og jaa.. Selv om jeg egentlig er ganske skolelei og umotiverent når jeg er på skolen, så greier jeg og holde humøret oppe nå og da. Gleder ikke meg noe særlig til å komme tilbake på skolebenken etter denne fine ferien, men slik er livet. God utdanning og planer videre må man visst ha i boks allerede som ungdom...

FREDAGEN OVER -> LØRDAG NEXTHalve fredagen min har blitt tilbragt foran denne vakre skjermen her på godaste tumblr. -> HER <-

Hadde egentlig smarte planer for dagen som de å støvsuge og ta meg en dusj, men neida.. Etter å ha vert på tumblr nesten hele dagen (ja shit, de er avhengighetdannenene), så begynte jeg å perle på ledningene til ørepoppene mine. Etter mye om og men fikk jeg meg endelig til å gå de to minuttene ned på butikken for å kjøpe meg nokke godt, og gudja, de var verdt de. Etter den tid har jeg brukt hele natten på og oppdatere bloggen min litt, tsjohei, nytt lesestoff.Akkurat i dette øyblikket sitter jeg og gomler i meg nussler, yuummmiiyuumi. ♥ Så tenker jeg og endelig finne køya. Om jeg ender med å sette på serie eller om at jeg faktisk sovner har jeg ingen peiling på, men jeg har jaffal en plan om å finne køya, og de tror jeg er en ganske go plan klokken seks på morningen. #bleik #nomakeup ..jaok, nei. NATTTAAAA!

KJÆRESTEKOS I FERIEN

 

På tirsdagskvelden kom kjærsten min rett til meg etter jobb, og snille han stakk på butikken og kjøpte inn en masse av godter til oss. Det var en utroolig koselig og gøy kveld! Han overnatta så til onsdagen, og var hos meg hele onsdagen. Så stakk vi bort til han på kvelden, siden han skulle opp på jobb neste dagen. Snille meg ble selvfølgelig med for å holde han med selskap. Her har dere søteste bissevovven Molli, som koser seg sammen med bamsevovven min Gud. Ett nydelig par må jeg si.

Dem har seriøst den finaste utsikta hos kjæresten; sjøen, fjella og himmelen utover der.. bare helt fantastisk! Jeg kunne gjerne ha sutte meg ned på veranden der en god stund bare for å se utover, haha. Jeg elsker sånt. Våkna opp til fine solstråler inn i huset dag, og måtte selvfølelig ta meg en tur ut på verandaen for å kjenne på varmen fra sola og se hvor fint de ble ute. Utrolig deilig å bli blenda av den skjønnheten. Klarer nesten ikke vente til de blir sommer og de kan være slik hver dag, wooh.

JENTEKVELD & MOATUR

Når ene storebroren min stikker på jobb og forlater en stor og god leilighet helt tom og alene, så må jeg såklart slå til med en alltids så liten jentekveld. Ditte skjedde da på mandag, og jeg tenkte bare å slenge de inn på bloggen nå når jeg først har de ferskt i minne. Som dere kan se på første bildet under så kosa vi oss med en perfekt kombinasjon av sunnheter og usunnheter. Det ble en god del jenteprat, selv om dagens teknologi stjeler hver og ens oppmerksomhet fra hverandre. Til slutt valgte vi å følge en venninna vår halveis hjem, noe som førte til en utrolig morsom gåtur ute i den nylagte snøen.To av tuttleduene mine overnatta hos meg den kvelden, og da var de bestemt at vi skulle sove på stuegolvet med madrasser. Vi ordna oss, la oss ned i "køyene" og satt på første filmen av High School Musical. Så trøtt som jeg var slokna jeg i løpet av begynnelsen av filmen og vokna når filmen var ferdig, noe som gikk helt fint for ei som ikke er så fan av den filmen, hah.

Dagen etterpå var de rett på bussen når vi sto opp, slik jeg kunne bli med ene venninna mi på Moa en tur. Ho hadde fått melding av ei anne venninne som ville ha ho med på Dollydate, så da joina jeg like så godt dem. Var på Moa med kjære Tyssebebbi helt til halv fem bussane våra gikk samtidig, bare så ho ikke skulle sleppe å vente alene. Er ikke jeg verdensbeste eller hva? Jeg koste meg jaffal utrolig masse på de to dagene! Kjempegodt å få være litt sammen med vennenne mine igjen. ♥♥

DIY - PERLER PÅ ØREPROPPENE

Hejhejjj! Hadde ingenting å gjøre tideligere i dag, så da bestemte jeg meg plutselig for å mekke perler på øreproppene mine. Jeg synes selv de ble råkult, og jeg digger hvordan resultate ble. Det er jo mye gøyere å ha litt farger på, og man blir mye gladere av å ta fram disse her enn de kjedelige hvite ledningene.Alt du trenger å gjøre er å finne fram en saks og nok perler i de fargene du selv ønsker. Så klipper du i den ene siden av perlene slik at det kommer en sprekk i dem, og trykker deretter perlene rundt ledningen.

KATTUNGER I MITT HJERTEGODTEGRIS


Hemmeligheten bak min skinnende vakre hud og min strålende skjønnhet er å dytte i seg godteri og usunnheter hver gang man har muligheten til det. Håper noen tar nytte av tipset mitt, og ha en fin kveld videre alle sammen! Tsjaoo.

BEAUTIFUL PAIN

"So familiarize what having to swallow this pill is like. It happens all the time, they take your heart and steal your life. And it's
as though you feel you've died because you've been killed inside. But yet you're still alive which means you must survive.
Although today you may weep because you're weak and. Everything seems so bleek and hopeless. The light that you're
seeking, it begins to seep in. That's the only thing keeping you from leaping off the motherfreaking deep end"

4bqBA9ZkMg0

...... trykk på bildet og du vil havne på youtube for å høre sangen. Eminem - Beautiful Pain feat. Sia. xx
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits