TB - TYFON I FILIPPINENE 2014Stille før stormen kan du si.. Hele familien min og dem vi var sammen med var ute på en øde øy når det plutselig begynte å brake løs og pøsregne ned fra himmelen. Har aldri opplevd noe lignende, haha. Alt av elektronikk og viktig saker måtte vi gjemme unna for regnet, mens vi selv sto der gjennomblaute og fraus ihjel. Hele gjengen endte opp ned i sjøen for å holde varmen. DET var utrolig herlig det, å svømme rundt i varm deilig sjø mens det er pøsregn og storm. Til slutt var det bestemt at vi bare fikk reise inn att til land igjen. Vi ble jo kjørt dit i båter av filippinske som bodde der, og båtene dere ser på bilde over var dem vi brukte. Så tenk dere en gjengen på rundt 15 (?) stk fordelt i  tre småbåter som kaver seg gjennom stormhøge bølger, og det ett ganske godt stykke unna også. Det var helt umulig å se hvor vi kjørte for det var helt omtåka, og når vi nærma oss land så var sjøen helt mørk av skitt, og full av alt mulig av rusk og rask. En ferieopplevelse jeg sent vil glemme.

Her kan dere prøve å se for dere hvor høge bølgene var senere på dagen, trur dem var opp i fem meter om jeg husker riktig, wææh. På øverste bilde ser man i tillegg hvor langt borte øen vi var på var. 

Bildene under her er hvordan det så ut dagen etterpå:

LOST & FOUNDKjekkasen min <3TODAYS OUTFITBukse - Junkyard // Jakke - HM //  Tskjorte - Carlings // Sko - Vans // Smykke - gave fra typen <3 // 

WE ARE FOOLS IN LOVE

FAV ANTREKK

Jakke - Urban // Skjerf - Only // Sko - DNA 

Aldri stå og ta selfies inni skuret rett før bussen skal komme (den var 5 min for sein btw), det ender bare med at den kjører rett forbi..... Haha, fail. Sto altså i 35 min ekstra ute i kulda for å komme meg til Moa på fredag, i stede for å bare ta bussen hjemover igjen. Mobilen var dau, og det var like før jeg fikk kuldesjokk, men det var såå verdt det. Tar hver anledning hvor jeg får være sammen med denne flotte gutten min. <3 Heldig bilde indeed. 
Selfies, I just can't get enough. // Genser - Junkyard // Klokke - DW 

VAFFELKVELD HOS MALINOVERNATTING HOS TYSSEBOWLINGForrige lørdag - Jeg ble med typen og Stian på bowling, etterfulgt av pizzabakeren og filmkos hos Stian. 

KOSEMOSEOVERDOSEBildedryss av meg og mine to kjæreste skatter. <3 

NYTTÅRSFESTEN 14/15For å feire året som hadde gått inviterte jeg og lillesøsteren min til nyttårsfest hjemme hos oss, og fikk en flott kveld sammen med herlige folk. Utrolig kjekt å se at så mange koste seg, selv om jeg selv var ganske så stresset hele kvelden, hah. Hadde egentlig planer om å ta en haug med bilder, men det glemte jeg helt av, ups. 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits