BJORLII helga fikk jeg tatt med typen min opp på hytta på Lesja, og vi fikk endelig fått dratt i trekket ilag. Det var utrolig deilig å få reise litt vekk og få gjort noe anna enn det vanlige. Selv om humøret kanskje var litt svingende (hehe), så storkoste jeg meg aldeles.INCA GHOST TATTO

Som er totalt FAKE :D Petter tegna den på meg natt til onsdag og ye, i loove it. Stolt av kreativiteten og tegneskillsa til typen ja.OLD PICTURESFann disse bildene på kameraet mitt her en dag, og bare woooh, SAVNER DET LANGE HÅRET MITT!!!!

DAGENS KLEDNING

Heiihhåå, nå slår jeg jaggu til med ett lite "OUTFIT"-innlegg.

Her viser jeg fram min kjempegamle bukse, som jeg trur er fra HM. Trur den dessverre etter noen år ikke selges lenger :(Toppen kjøpte jeg nylig på GinaTricot, og de lille tøffe smykke dere ser er fra Bikbok.

MANDAGGod morgen yoo. Akkurat nå sitter jeg i engelsktime på skolen og sløvern som bare det. Er så ufattelig trøtt, greier ikke følge med. Fikk nettopp ett spørsmål og bare, whatt.. ? Ugh.. Ha en fin mandag alle sammen.

OVERNATTING HOS TYSSEBEBII

Heiiheiii:D Fra fredag til lørdag overnatta jeg hos bebii veninna mi, med kulaste navnet ♥ Katrine ♥. Vi bor så langt unna hverandre at vi møtes sjeldent, så det var utrolig gøy å få tilbringe tid med ho igjen. Det ble to stk overtrøtte og gøyale jenter som bare slappa av på sofaen hele kvelden. Ho her jenta påvirka meg til det bedre altså, ahha. Alt for mye latter og tull, samtidig som vi kan ligge å snakke om alt mellom himmel og jord. Det ble også mekka deilig pastasalat med kylling, og da storkoste jeg meg vettøre.

Må varme seg på små varmeovner når man bor på bondelandet, haha. På lørdagen stakk vi på Moa shoppingsenter og surra rundt. Kjøpte meg noe sommerkler og ei jakke til våren kommer, er så gira på varmer tider nå, aggh.  No er det på tide å hoppe i dusjen og ordne seg til ny skoleuke, tsjohei. Over og ut peepz!!!

BURSDAGSFEIRING

På torsdag var jeg i bursdagsfeiring til herligste Eva Lene, første veninna mi til å fylle atten år, gratuulerre så mye til ho. Feiringa startet med go mat på Sunn&Nam og en gøyal busstur med bursdagssang og latter. Bussturen førte oss til vårt kjære bursdagsbarn sin hybel, hvor vi tilbringte resten av tiden med dans, kos og prating. Jeg håper bursdagsbarnet koste seg like mye som resten av gjengen, for det var absoultt en kjekk og vellykket kveld. Utrolig glad jeg fikk være med på feiringen! ♥Tyssseebebi, meg og Sunniivasnuppåå ♥♥ Och japp, jeg har bare kattevenner.

KUL KATTEPUS SKYTER LAZERSTRÅLER

PANNEKAKER MIDT PÅ NATTENGodeste kjæresten min lagde pannekaker til meg i natt. Dei var utrolig yummi. Takketakk beste.

AND I SEE FIRE BRUN ON AND ON

Denne sangen står på repeat for øyeblikket. Så utrolig fin, og fysatan så deilig å høre på. Sangen ble spilt til filmen The Hobbit: The Desolation of Smaug som jeg såg forrige torsdag, som jeg anbefaler alle å se.HEI SKOLE

Det var egentlig ganske greit å begynne på igjen, selv hvor kjedlig skolen kan være. Før ferien var jeg nå helt utslitt, følte meg syk hele tiden og hadde flere dager jeg bare ville gi opp skolen. Nå har jeg det heldigvis bedre etter en liten stund fri, og skal prøve å slappe av mer og ikke bli helt stressa av alt skolestyret. Døgnrytmen er så absolutt ikke på plass og jeg sover alt for lite. Har merket det litt på skolen at jeg er overtrøtt fordi jeg ikke sover om natten; Første dagen begynte jeg å flire helt ut av det blå i samf.timen, og i dag når jeg låg på sofaen i kantina følte jeg meg helt tullete. Utrolig gøy er det da, haha. Litt snapbilder fra dagene får duge, er lite flink til å ta ordentlige bilder.. 

Disse to dagene har gått ganske greit og kjenner jeg kan slappe av når jeg er på skolen. Klarer fint å gjør skolearbeidet jeg får, og når jeg greier det blir jeg selvfølgelig motivert til å fortsette. Jeg er en sånn person som må bruke god tid på å lære meg ting og gir alt for fort opp. Det at jeg bare har ett halvår igjen av skole er utrolig motiverende, og gjør at jeg vil gjøre det bra. Med litt vinterferie, påskeferie og fridager innimellom får jeg akkurat det brekke fra skolen som jeg trenger for å ikke gå lei av de kjedlige skolerutinene. Supertt!


1. Lunsjpause med slækking og de faste kantinekjøpet. 2. Tegning som tidsfordriv når det er lite å gjøre.

Håper alle har fått fått en god skolestart etter ferien, og lykke til videre. xx

HELLO NONLIFERS

God kveld i stugon, mine ikke eksisterende lesere ♥ Tenkte å fyre inn med enn liten oppdatering bare..På torsdag var jeg på varetelling og fikk tent meg nokken slanta. Applaus til meg, yoo. Bak pusane skjuler søstern og søskenbarne mitt seg. Utrolig kjekt å få jobbe når der er noen man kjenner, så man ikke føler seg som en lonerkid.Dritleii kan man si.. Ett stk trøøtt og sliten jente.

Etter varetellinga var jeg en time hjemme før jeg stakk ut til godeste kjæresten min. Når jeg kom dit var en kompis av han også der, og jeg joina å dra til byen med dem for å se nyaste Hobbiten filmen. Og wooah, den var siick bra!! Spennende og alltid noe som skjedde. Jeg var såklart utrolig trøtt siden jeg ikke hadde sovet noe natten før og vert på varetelling hele dagen, så jeg klarte så flink som jeg er å sovne (!!!) mot slutten av filmen.. Det var en første det, haha. Ble heldigvis vekt utrolig fort, så jeg fikk med meg det meste. Etter filmen tralla vi rundt i byen litt før vi blei henta, og steik kor herlig det var. Elsker å vandre rundt ute på kvelden, er noe magisk i det.
Fann dette bildet på mobben nå nettopp faktisk, kjæresten som tatt snikbilde mens vi låg å så på film en gang mens jeg var der. Finnes ikke noe bedre enn å kose med kjæresten slik som dette. Jeg såg selvfølgelig helt fucka stygg ut der jeg låg, derfor den kule pusen..Man trenge å bli matest en gang i blandt, hihi. Elsker når gutten min er på kjøkkenet å kokkelerer noe til meg, selv
om det bare er over de minste og enkleste ting, så betyr det så utrolig mye. Alltid ønska meg en kokk slik jeg ikke trenger lage noe selv, og nå har jeg det gitt.♥ Men atm sitter jeg hjemme og er sulten, uten kjæresten her, så jeg må nok ned å mekke meg noe selv, sigh..

Adiooos nonlifers, much luv
. xx

GODT NYTT ÅR!

Jeg må bare si fyflate hvor fort tiden går.. No er da 2013 over, og vi går inn i ett nytt og sterkere 2014. Jeg har veldig stor trua på at dette blir et bra år. Tar med meg alt av positive tanker og legger de gamle og negative igjen i 2013. Jeg har utrolig mye å se frem til, og jeg gleder meg til å tilbringe enda ett år sammen med mine nærmeste og kjente. 2014, bring it on!

Nå er ikke de lenge igjen av juleferien, og jeg kan kjenne det på kroppen at jeg har sløvt utrolig mye. Kan ikke si jeg er noe spesielt klar for å komme inn i de vanlige hverdagsrutinene igjen. Døgnrytmen har selvfølgelig blitt enda mer fucka enn den var.. Ferien har gått i å late meg i senga sammen med kjæresten, med masse film, kos og god mat. Jeg har jaffal hatt en kjempekoselig jul her hjemme hos familien min, og de håper jeg flere der ute også har hatt. Jeg setter utrolig stor pris på dem jeg har rundt meg, og skulle ønske alle kunne hatt de slik. Utrolig trist å tenke på alle der ute som ikke har det like bra, hjerteskjærende...

Sender alle sammen gode og varme tanker, og ønsker dere ett riktig godt nytt år!! xx

IF I DON'T GO TO HELL


Mahgad, dritnaiz video. Bare elsk på alt. Seeyaaa.
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits