SHADY FRUITSHeiheii! Tenkte å vise fram de nyeste babyene i hjerte mitt, nemlig mine shadyfruits-solbriller. Agghhh, se på desse herlighetene da!!

Aldri sett diggere solbriller før, TUSEN TAKK til Michael Reier for å ha mekket sammen ett så deilig solbrille-brand. Desse kommer soleklart til å bli de mest brukte solbrillene mine denne sommeren, og kanskje like så året rundt. Rett og slett fantastiske!Bare sjekk ut annanas-detaljene på denne lekkerbisken, går de ann å ikke falle pladask for de?
I tillegg kommer solbrillene levert i de flotteste eskene jeg har sett, helt rått.Cool Blueberry ||  Cloudberries

Trykk på navnene for å komme rett til desse, eller gå til shadyfruits.com.

DEN HEMMELIGE HAGEN

Jeg har alltid vert glad i å tegne og fargelegge, så når denne boken ploppet ned i postkassen min for bare to dager siden kunne jeg ikke annet enn å smile. For ei flott fargeleggingsbok!! "Secret Garden" laget av skotske Johanna Basfords er solgt én million eksemplarer på verdensbasis, og det med god grunn. Her kan du virkelig la tankene vandre, og bare sitte i stillhet med kreativiteten. Alt av stress fra hverdagslivet blir rett og slett borte når du sitter å fargelegger. Det er virkelig en form for terapi, og jeg ELSKER det!"Den hemmelige hagen er fylt med detaljerte og fortryllende motiver som bare venter på at du skal finne frem fargeblyantene og slippe løs kunstneren i deg. Mor deg også med å lete frem alle skapningene som har gjemt seg innimellom på sidene." 

OPI NEGLELAKKBlir glad av disse fine fargene!! Det er ikke lenge jeg kan gå uten neglelakk før jeg føler meg stygg og naken på hendene. Føler meg automatisk mye freshere og finere med. Har brukt desse en god stund nå og kan ærlig si at jeg ikke har vert borti bedre før. De er superduper å påføre og gir ett fantastisk resultat.Fargene er så superfete, elsk elsk elsk. <3 Denne neglelakken er litt dyrere enn de jeg har brukt tideligere, men er SÅ verdt det.Disse kom i posten no nylig, godt å ha noen basicfarger i samlingen min igjen.

Ett lite tips for at neglelakken skal holde seg lengre er å beholde dem i en hylle i kjøleskapet. Hadde det problemet før at lakkene mine etter en stund blei helt ræva å bruke, og jeg bare måtte kjøpe nye hele tiden, men nå har ikke jeg det problemet lenger. Så, ett lite tips!!Alle neglelakkene er kjøpt hos styleconnetion.no.

HAVE YOU EVER..

Have you ever just looked at someone and thought, "I really love you".
They're just talking or humming og watching a movie
or reading a book or laughing or something,
and there's something about them in that moment that makes you think,
"I just really love you".

DREADLOCKS

Er de noe jeg seriøst har på hjerna for tida, så er de dreads. Jeg har blitt helt hodestups forelska, åh offf... Hadde jeg hatt tolmodigheten nok og greid å tatt på meg de ansvaret å passe på dreadslocka, hadde jeg bedd noen kommet å lage de på meg asap. Like gaawd, jaa!! Bare seee på bildene her da, er ikke de bare rått!?!? Også spessielt med perler og skjell i, ge.

THIS LIFE IS YOURS


Look at you. You're young. You're scared. Why are you so scared?
Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring about what other people think.
Wear what you want. Say what you want. Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it.
Go out for at drive at midnight and forget you have work the next day. Stop waiting for friday.
Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets.
This life is yours.

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits